APLICACIÓ PER APRENDRE A PROGRAMAR.

Molta gent pensa que les xarxes socials només serveixen per seguir famosos, per vore que fa la gent en el seu dia a dia, per penjar fotos de viatges, per compartir amb la resta del món moments que et semblen importants de la teua vida, i sí, estic d’acord, tot això no està gens malament, de fet quan em vaig fer de les xarxes socials ja fa molts anys, ho vaig fer amb aquest objectiu, però ara penso que tot això està canviant.

Entre altres coses, les xarxes socials també s’han convertit en un intercanvi d’informació i experiències entre persones, i dins de la meua professió està molt bé, et permet vore com treballen altres mestres, recursos que utilitzen i que comparteixen, conèixer noves metodologies i un gran etc.

L’altre dia vaig trobar per una de les meues xarxes socials una mestra que parlava d’una aplicació que havia utilitzat a la seua aula. Vaig decidir descarregar-la i provar-la, doncs bé, m’ha paregut molt interessant. Es tracta de l’aplicació Scrats Jr, per a xiquets/es d’entre 5 i 7 anys, és gratuïta per a Android i iOS, i permet als més petitets aprendre a programar d’una manera molt lúdica i divertida.

Us animo a que la proveu.

Leave a comment